Ehk devil is in details.

Kui 2014. aastal kehakoorijate ja seepide loomisega alustasin, kulus kogu mu aur parimate koostisosade leidmisele ja ühes-kõlama panemisele. Mida aeg edasi, seda rohkem hakkasin väärtustama lisaks toorainele ka seebi valmistamise viisi ja välimust.

Kandilist seepi on ju nii lihtne teha ja iseenesest on ta ka kena, aga.. Külmprotsess meetod on hulga keerulisem tavalisest seebikeetmisest, aga..

Miks ümar seep on parem kui kandiline?

Ümar seep on mugav, sest see mahub täpselt peopessa ja libiseb mõnusalt mööda keha. Nööriga seep oli ümara vormi loogiline järg. Seebi mahakukkumise vältimiseks paned nööri ümber oma randme ja pesuelamus on garanteeritud.

Miks on külmprotsess meetod kasulikum tavapärasest seebi keetmisest?

Külmprotsess meetodit võiks võrrelda toortoitumisega. Teate ju, kuidas tervislikult sööva inimese palged säravad. Samamoodi panevad naha särama seebis säilivad vitamiinid. Võrreldes tavapäraste seepidega säilivad külmprotsessi käigus õlides looduslikud vitamiinid ja happed, mis nahale eriliselt hästi omastatavad. Seebi keetmise temperatuur jääb meie keha temperatuuri tasemele ning nad tahenevad kokku ligi kuu aega. Meie seepides pole ka kunstlikke lisaaineid, mis on peamised ebameeldivate reaktsioonide tekitajad nahal alates väiksematest ärritustest kuni hormonaalse tasakaalu häireteni.

Meie õppetunnid? Disain loeb. Disain rokib. Disain ei ole probleem, vaid võimalus.

Add to cart